Bel ons op +32 9 394 39 90 | info@bel-vastgoed.be

Luik, de beste plaats

om nu vastgoed te kopen

Benieuwd?

Ontdek meer in de brochure of tijdens een adviesgesprek.

 
 

Image 1

Merkhotel middenin
het stadscentrum

Image 1

Luik vernieuwt,
groeit en wordt populair

Image 1

Steeds meer toeristen
en zakenreizigers

Centrumlocatie = toplocatie

De meest succesvolle hotels bevinden zich overal ter wereld in het centrum van een levendige stad. Intens studiewerk toonde de talrijke mogelijkheden van de gekozen locatie in Luik.

Deze publiekstrekkers zijn slechts enkele honderden meters verwijderd:

Place Saint-Lambert
L’Hôtel de Ville
Le Palais Provincial
l’Opéra
Les Galleries Saint-Lambert

Een vernieuwde stad

Maar ook elders in de stad heb je verschillende trekpleisters:

Luik Guillemins
Tour Paradis
Mediacité

Toeristen en zakenmensen vinden meer en meer hun weg naar deze ontluikende en vernieuwende stad en naar de hotels met de beste locatie en service.

Een financieel gezond en sterk hotel staat in de steigers.

Geef mij meer inzicht in dit project.

Een van onze adviseurs helpt u verder.

Wilt u de uitleg liever

persoonlijk?

Een van onze adviseurs helpt u graag verder.

Ontdek alles in onze

brochure.

Een van onze adviseurs helpt u graag verder.

Bricks & Leisure

Bricks&Leisure, kortweg Bel-vastgoed, bouwt hotels en vakantieparken in België. Deze dynamische projectontwikkelaar behoort tot een sterke Belgische holding met ruim veertig jaar vastgoedervaring.

Louizalaan 279, 1050 Brussel
Pieter Brueghellaan 1, 9051 Gent
info@bel-vastgoed.be
www.bel-vastgoed.be
Bel ons:
09 394 39 90
Merk op: De producten en verkochte diensten en alle informatie verstrekt of gepubliceerd op deze website zijn op geen enkele wijze goedgekeurd, gelinkt of anders geassocieerd met de Carlson Rezidor Group en/of het Radisson Blu merk. Carlson Rezidor, en zijn subsidiaries en affiliaten (collectief "Carlson Rezidor") hebben geen link met de website en maken geen representatie over de accuraatheid, correctheid van de informatie, producten en diensten die deze website bevat. In geen enkele omstandigheid zal Carlson Rezidor (zijn bestuurders, werknemers en affiliaten) aansprakelijk zijn of op welke manier ook. Daarom zijn zij ook niet gebonden met uw website gebruik of uw afhankelijkheid tegenover de informatie die wordt gegeven op deze website of uw aanschaffing van om het even welke producten of diensten of ze nu gebaseerd zijn op de theorie van verwaarloosheid, contract, aansprakelijkheid of andere soorten. De inhoud van deze website is compleet gemanaged door de hotel eigenaar en Industrie Hoteliere en elke klacht die uit uw website gebruik of aanschaffing van elk product of dienst voorkomt zal exclusief gericht worden aan de Hotel eigenaar en Industrie HoteliËre. Er wordt geen garantie verstrekt met betrekking tot minimumbezettingsgraad, exploitatieresultaat noch rendement. De uiteenzetting door de promotor/verkoper en de verbintenis van de exploitant zijn een inspanningsverbintenis, geen resultaatverbintenis. De Europese financiële wetgeving verplicht er ons op te wijzen dat alle voorgestelde gegevens gebaseerd zijn op realistische cijfers uit het verleden met hypothese en prognoses die echter geen garantie zijn voor de toekomst, waarbij in tijden van laagconjunctuur of crisis de opbrengst zelfs kan herleid worden tot nul of negatief.