Bel ons op +32 9 394 39 90 | info@bel-vastgoed.be

U wordt mede-eigenaar

van een succesvol merkhotel

Benieuwd?

Ontdek meer in de brochure of tijdens een adviesgesprek.

 
 

Image 1

Uw vermogen opbouwen
met uw eigen hoteleigendom

Image 1

Waardevast,
zeker en veilig

Image 1

Wij beheren alles,
volledig zorgenvrij

Transparant, veilig en waardevast

Bent u mede-eigenaar van een hotel via uw eigen hotelkamer? Dan deelt u in de winst en profiteert u van de sterkte van deze vastgoedinvestering. Door de waardevastheid en zelfs waardevermeerdering op lange termijn bouwt u uw vermogen op zonder risico’s.

Geen zorgen zoals bij andere vastgoedinvesteringen
Een veilig onderkomen voor uw spaargeld
Geen opvolging of beheer van de belegger, alles wordt voor u gedaan

Succesvol concept

Sinds eind de jaren negentig vormen hotelkamers een populair investeringsdoel in de V.S. Gangmakers als Marriott, Hilton en InterContinental bewezen als pioniers de sterkte van deze investeringsvorm. De onzekerheid in de klassieke beleggingsmarkt wakkerde die populariteit verder aan.

Ook bij ons maakt het concept van beleggen in hotelkamers opgang. Accor, Radisson Blu en Holiday Inn zijn ondertussen erg vertrouwd met de participatie van kleinere investeerders in hun hotelproject.

Geef mij meer inzicht in dit project.

Een van onze adviseurs helpt u verder.

Wilt u de uitleg liever

persoonlijk?

Een van onze adviseurs helpt u graag verder.

Ontdek alles in onze

brochure.

Een van onze adviseurs helpt u graag verder.

Bricks & Leisure

Bricks&Leisure, kortweg Bel-vastgoed, bouwt hotels en vakantieparken in België. Deze dynamische projectontwikkelaar behoort tot een sterke Belgische holding met ruim veertig jaar vastgoedervaring.

Louizalaan 279, 1050 Brussel
Pieter Brueghellaan 1, 9051 Gent
info@bel-vastgoed.be
www.bel-vastgoed.be
Bel ons:
09 394 39 90
Merk op: De producten en verkochte diensten en alle informatie verstrekt of gepubliceerd op deze website zijn op geen enkele wijze goedgekeurd, gelinkt of anders geassocieerd met de Carlson Rezidor Group en/of het Radisson Blu merk. Carlson Rezidor, en zijn subsidiaries en affiliaten (collectief "Carlson Rezidor") hebben geen link met de website en maken geen representatie over de accuraatheid, correctheid van de informatie, producten en diensten die deze website bevat. In geen enkele omstandigheid zal Carlson Rezidor (zijn bestuurders, werknemers en affiliaten) aansprakelijk zijn of op welke manier ook. Daarom zijn zij ook niet gebonden met uw website gebruik of uw afhankelijkheid tegenover de informatie die wordt gegeven op deze website of uw aanschaffing van om het even welke producten of diensten of ze nu gebaseerd zijn op de theorie van verwaarloosheid, contract, aansprakelijkheid of andere soorten. De inhoud van deze website is compleet gemanaged door de hotel eigenaar en Industrie Hoteliere en elke klacht die uit uw website gebruik of aanschaffing van elk product of dienst voorkomt zal exclusief gericht worden aan de Hotel eigenaar en Industrie HoteliËre. Er wordt geen garantie verstrekt met betrekking tot minimumbezettingsgraad, exploitatieresultaat noch rendement. De uiteenzetting door de promotor/verkoper en de verbintenis van de exploitant zijn een inspanningsverbintenis, geen resultaatverbintenis. De Europese financiële wetgeving verplicht er ons op te wijzen dat alle voorgestelde gegevens gebaseerd zijn op realistische cijfers uit het verleden met hypothese en prognoses die echter geen garantie zijn voor de toekomst, waarbij in tijden van laagconjunctuur of crisis de opbrengst zelfs kan herleid worden tot nul of negatief.